招聘:迅达(中国)电梯有限公司

2018-12-21

迅达(中国)电梯有限公司2019校园招聘

#闻迅而来,梦想直达#

【公司简介Company Introduction

迅达集团于1874年成立于瑞士,是全球领先的电梯、自动扶梯、自动人行道及相关服务的供应商。60000余名迅达员工遍布于全球100多个国家和地区,在欧洲、巴西、美国、中国和印度设有五大生产基地。

迅达能够为世界上各种类型的建筑提供设计、安装、保养和更新交通运输系统的业务。每天,全球有超过10亿人次使用迅达产品。

了解更多欢迎关注迅达中国官方网站www.schindler.com.cn

Founded in Switzerland in 1874, the Schindler Group is the world’s leading provider of elevators, escalators, moving walks and related services. The Group has over 60,000 employees in more than 100 countries, as well as production sites and research and development facilities in the USA, Brazil, Europe, China, and India.

For more information, please go to: www.schindler.com.cn

【投递简历 Application

简历接收邮箱zhenxia.ruan@schindler.com

电话:13599370527(微信同号)